Despre noi

Societatea S.C. ALEX-GAMA IMPEX S.R.L. este infiintata in anul 2008, este o societate cu capital integral privat romanesc avand ca activitate principala importul si distributia de materiale de instalatii gaze naturale, sanitare, termice si canalizare.

Societatea face parte dintr-un grup de firme menit sa deserveasca cat mai multe nevoi ale clientului in diverse activitati precum:

Încă de la înființare, obiectivul nostru de bază a fost și va rămâne acela de a asigura servicii de înaltă calitate în conformitate cu cerințele clientului, cu cerințele legale și reglementările aplicabile precum și de a crește satisfacția clientului.

Suntem convinși că putem prospera și evolua doar prin îndeplinirea dorințelor clienților noștri. Tocmai de aceea utilizăm toate resursele de care dispunem pentru ca, la final, să putem servi clienții la timp și produse de cea mai bună calitate.

Principala preocupare a societatii a fost totdeauna ca să pună la dispoziția partenerilor și implicit la dispoziția cumpărătorilor finali produse la standarde europene la prețuri rezonabile.

Pentru a putea servi cât mai bine clienții, firma a dezvoltat o rețea de distribuție pe teritoriul Romaniei cu un parc auto propriu în continuă creștere.

Activitatea societatii este bazata pe importul de produse din diverse tari precum: China, Italia, Macedonia, Grecia, Turcia avand branduri proprii dar si promovand brandurile locale.

Echipa ALEX-GAMA IMPEX este formata din oameni dinamici cu pregătire, care au ca obiectiv principal să ofere clienților produsele la cele mai înalte standarde.